Yellow Step Solar gaat verder onder naam Kies Zon

21 december 2012 - De nieuwe naam van Yellow Step Solar is 'Kies Zon'. Dat hebben de eigenaren van het bedrijf, Greenchoice en International Solar, bekend gemaakt.

Samen
Er worden twee merken geïntroduceerd: Kies Zon Samen en Kies Zon Koop. Bij Kies Zon Samen worden de installatie na oplevering in eigendom gehouden. De stroom wordt tegen een ietwat gereduceerd tarief geleverd wordt aan de afnemers, organisaties met dak. Dat zijn dan bijvoorbeeld woningbouwcorporaties, gemeenten, boeren en eigenaren van scholen. Na afloop gaat de installatie om niet naar de investeerder.

Koop
Daarnaast is er Kies Zon Koop, waarbij de installatie turnkey wordt opgeleverd en dan wordt overgedragen aan de investeerders. De eerste constructie doet denken aan die bij de Caballero-fabriek in Den Haag. Bij dit project leek Greenchoice het voortouw te gaan nemen, maar het ging uiteindelijk naar Eneco.

Scholen
Yellow Step Solar is drie jaar actief en heeft naar eigen zeggen al 8.000 zonnepanelen geplaatst. Een groot project was de plaatsing van 2800 panelen op Amsterdamse scholen, dat afgerond werd in 2011.

Copyright © Geldengroen.net

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn