NU EXTRA GRATIS ZONNE-ENERGIE MET ONS ZON&ZEKER&VAST ZON ZOEKT DAK PRODUCT, KOPEN NU!

27 maart 2012 - ZONNEPANELEN TE KOOP! VOOR NIETS GAAT DE ZON OP! KOOP ZE NU BIJ ONS WANT BIJ ONS IS DE ZON NOG GRATISSER DAN BIJ ANDEREN. ZIET U DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER? GEEF NIETS WANT WIJ KOMEN NOG MET EEN EXTRA AANTREKKELIJKE AANBIEDING. BIJ ONS HOEFT U ZICH HELEMAAL GEEN ZORGEN MEER TE MAKEN. WIJ DOEN ALLES VOOR U, INCLUSIEF UW GELD UIT UW PORTEMONNEE TREKKEN. KOM BIJ ONS WANT ZON IS EEN HYPE EN ALS WE NU NIET MET EEN ZON & VAST & ZEKER PRODUCT KOMEN ZIJN WE HELEMAAL GEK EN MISSEN WE DE BOOT.

DAAROM SLAAN WE U OM DE OREN MET NOG EEN EXTRA GRATIS ZON & ZEKER & VAST PRODUCT. GEEN IDEE WAT ER VAST IS AAN DE ZON MAAR DAT MAAKT NIET UIT. HET KLINKT LEKKER VAST & ZEKER! EN DAT WILT U TOCH: VASTIGHEID? U WILT HELEMAAL GEEN ENKEL RISICO LOPEN IN DEZE ONZEKERE TIJDEN, DAT SNAPPEN WE BEST WANT U BENT EIGENLIJK COMPLEET DEBIEL EN DAAR SPELEN WIJ OP IN. WANT WIJ ZIJN SLIM. WIJ WETEN PRECIES WAT U WILT. U WILT NAMELIJK ONTZORGD WORDEN.
OH, WIST U DAT NOG NIET? NOU DAN WEET U HET NU. U WILT GEWOON DAT WIJ LANGSKOMEN, DIE ZONNEPANELEN OP HET DAK PLEUREN EN DAT WE DAN METEEN WEER WEG ZIJN. VOOR DE KOSTEN EN DE OPBRENGSTEN ZORGEN WIJ. KOMT ALLEMAAL PERFECT IN ORDE. WE MAKEN WEL EENS EEN FOUTJE MET DE FACTURERING, DAT IS WAAR. EN OH JA, WE HEBBEN UW FACTUUR VAN TWEE JAAR GELEDEN OOK NOG NIET AANGEPAST MAAR DAT MAAKT ALLEMAAL NIET UIT. NU GAAT HET ALLEMAAL VAST & ZEKER VAN EEN LEIEN DAKJE. HET KOMT ALLEMAAL PREFECTO IN ORDE MET DIE SALDERING EN ZO. DAT TREKKEN WE ER NET ZO MAKKELIJK VANAF. GEEN ENKEL PROBLEMO. WEL EVEN EEN NIEUWE METER VAN ONS INSTALLEREN EN DAN KAT IN HET BAKKIE. HEBBEN WE U METEEN DIE SLIMME METER DOOR DE STROT GEDUWD, MAAKT ALLEMAAL NIET UIT.
EN HET IS OOK HELEMAAL NIET ZO DAT U ZONNEPANELEN WILT OMDAT U JUIST ZELF IETS BIJ WILT DRAGEN AAN EEN DUURZAME SAMENLEVING EN OMDAT U GENOEG HEEFT VAN DE GROTE ENERGIEBEDRIJVEN. NEE, U BENT VERLIEFD OP DE GROTE ENERGIEBEDRIJVEN. KNOOP DAT MAAR IN UW OREN: U WILT NIETS LIEVER DAN DE KAS SPEKKEN VAN DEZE FANTASTISCHE GROTE ENERGIEBEDRIJVEN DIE HET ZO ONTZETTEND GOED VOORHEBBEN MET DE WERELD IN HET ALGEMEEN EN NEDERLAND IN HET BIJZONDER EN WILT U NU WEL EVEN VAST 50 EURO OVERMAKEN OM UW EXTRA EXCLUSIEVE ZONNEPANELEN BIJ ONS TE RESERVEREN. WANT DIE VAN ONS GLIMMEN ZO MOOI WANT WE HEBBEN ZE NOG EENS EXTRA OPGEPOETST. OH NEE, WE WETEN NOG NIET WAT ZE KOSTEN EN VAN WELK MERK ZE ZIJN MAAR U KUNT ZE AL WEL RESERVEREN, IS DAT NIET HELEMAAL FANTASTISCH!
HET IS ALLEMAAL COMPLEET ZORGELOOS. EEN SOORT ZWITSERLEVEN-GEVOEL MAAR DAN OP ENERGIE-GEBIED. ONZE LEVERANCIER IS WEL BIJNA FAILLIET MAAR DAT MAAKT OOK ALLEMAAL NIET UIT. DE ZON ZOEKT NU EENMAAL EEN DAK EN LAAT DAT NU NET UW DAK ZIJN! DAT HEBBEN WE VAN DE ZON ZELF VERNOMEN. DUS GRAAG EVEN SNEL INSCHRIJVEN WANT HET IS VOOR HET GOEDE DOEL EN WIJ ZIJN OOK ERG GOED. EN TROUWENS DE NOS ZEGT DAT NIETS ZO MAKKELIJK IS ALS ZONNEPANELEN OP HET DAK SCHROEVEN EN EEN WINDMOLEN BOUWEN EN DE NOS KAN HET WETEN WANT DAT IS ONZE STAATSZENDER EN DIE BETALEN WE ELK JAAR HEEL VEEL GELD. EN TROUWENS OOK JAN ROTMANS ZEGT HET EN DAN IS HET WAAR WANT ROTMANS IS HELEMAAL NIET SUBJECTIEF OF ZO WANT HIJ IS IMMERS PROFESSOR AAN DE ERASMUS UNIVERSITEIT, HOORT U DE ERASMUS UNIVERSITEIT!
EN OOK DE TWINTIGDUIZEND DUURZAME ENERGIE-SITES DIE NEDERLAND RIJK IS ZEGGEN HET: DAG IN DAG SCHRIJVEN ZE OP TWITTER DAT U NIETS LIEVER WILT DAN ZONNE-ENERGIE OPWEKKEN, DAT NIETS ZO MAKKELIJK IS  EN DAT DE KANSEN VOOR HET GRIJPEN EN OM DE HOEK LIGGEN EN ALS DE GEMEENTE DEN HAAG BEKEND MAAKT DAT ENECO AFZIET VAN DE BOUW VAN EEN WINDMOLENPARK LANGS DE A4 DAN SCHRIJVEN ZIJ DAT NU IEDEREEN DE KANS KRIJGT OM WINDMOLENS TE BOUWEN LANGS DE A4 WANT WE MOETEN WEL LEKKER POSITIEF BLIJVEN MET ZIJN ALLEN WANT DUURZAME ENERGIE MOET GESTIMULEERD WORDEN EN DAN HOEF JE NIET OBJECTIEF TE ZIJN EN DE BURGER GOED VOOR TE LICHTEN. IS TROUWENS OOK NIET GOED VOOR DE ADVERTENTIE-INKOMSTEN: GOED VOORLICHTEN. DUS KOPEN DIE ZONNEPANELEN EN SNEL EEN BEETJE.

Oh, u wilt niet. Nou, ga dan maar eerst even goed uitzoeken wat de kosten en opbrengsten bij de verschillende aanbieders nu eigenlijk precies zijn, waar de zonnepanelen het beste kunnen worden aangekocht en door wie u ze het beste kunt laten installeren. Is eigenlijk nog best wel verstandig ook.

Copyright © Geldengroen.net

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn